Velkommen til Forbanna.no » Forbanna.no

For dem som våger å være sinte, kommer latteren lettere.

Lisa Valle

Fjell og skyerJeg er forbanna, du er forbanna og moren din er forbanna. Alle er forbanna i ny og ne.

Selvsagt ikke hele tiden. Noen går dag ut og dag inn og er så sjelden forbanna at man nesten skulle tro de hadde gått i dvalemodus. Andre går rundt og er småforbanna hele tiden, selv om det kanskje bare virker som om de har ticks eller noe.

Bli forbanna

Men en gang i blant er alle skikkelig forbanna. Og det er bra. Det er sunt å bli forbanna. Det er ikke bra å gå rundt og småirritere seg hele tiden. Bli forbanna, bli sinna og bli ferdig med det.

Hvis man hele tiden går og samler sammen frustrasjon og irritasjon ender man opp med magesår.

Denne siden er primært for at jeg skal ha et sted å få ut frustrasjon på i stedet for å ta det ut på andre mennesker. Det er bedre å være forbanna her enn ute blant folk. Om folk leser eller ikke er sekundært. Men jeg har lyst til at man skal kunne fylle siden med ting som gjør en forbanna, både av meg selv og andre.

Er du forbanna? Har du lyst til å dele hvorfor? Ta kontakt her, for det hadde vært gøy å fylle siden med historier og fortellinger om hvorfor andre er forbanna også. Har du bilder av idiotfolk på gata, i trafikken o.a.? Send dem gjerne inn!

Alle bilder anonymiseres og sladdes før publisering. Alle innlegg kan også anonymiseres om ønskelig.

Trykk også gjerne på liker knappen nedenfor, og gjerne også den helt nederst på siden.

Legg inn en kommentar